Dorsa Motamedian

Dorsa Motamedian

Frisør

Stylist

Våre stylister er lærlinger som har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram og er klare for å ta svennebrevet. Nyansatte frisører begynner også på Stylist nivå hos oss, inntil de har fullført Adam og Eva sitt interne opplæringsprogram.

Om

Frisørreisen min startet etter makeuputdanningen min på Imageakademiet. Sommeren 2017 ble jeg ferdigutdannet makeupartist, da fant jeg fort ut av at jeg ville mer! Derfor søkte jeg meg inn på Adam og Eva skolen høsten 2017.

I januar 2018 begynte jeg på Adam og Eva skole og akademi, etter endt skole halvår begynte jeg å jobbe som lærling i Adam og Eva. Sommeren 2019 begynte jeg på Adam og Eva Bogstadveien, her har jeg funnet min frisørfamile. Jeg er ferdig som lærling sommeren 2021 og skal snart starte min reise som utdannet frisør. 

Jeg trives godt med store og små utfordringer, alt fra store farge prosjekter til små. Herreklipp, dameklipp, barneklipp, krøller, rett hår, jeg trives med alt. Har du lyst på en stuss eller en stor forandring, så er det bare å booke time. Jeg er utdannet makeupartist derfor elsker jeg makeup, så om du skal gifte deg eller skal på fest/arrangement så er det bare å ringe salongen eller sende meg en melding på Instagram. I min tid i Adam og Eva har jeg vært med på flere oppdrag, jeg har gjort hår og makeup på album cover, vært makeupassistent på brudemessen, hårshows og ulike Adam og Eva prosjekter. 

......................................................................................................

https://www.instagram.com/dorsa.mua/

Powered by: Bloc