​BIOLAGE R.A.W.

Postet av Adam og Eva den 6. Mar 2017

Detoxing, kompostering, veganisme, resirkulering, grønn arkitektur, frivillig enkelhet: interessen for en grønnere livstil øker. Matrix Biolage R.A.W ble lansert for å kunne tilby et naturlig alternativ for den grønne generasjonen.



Tilbake til Naturen

Gamle skjønnhetsritualer var kjente for å være ekstremt sofistikerte, og brukte naturlige produkter som honning, leire og steiner. I de siste tiårene har derimot skjønnhetsindustrien skapt overflod av produkter og prosedyrer som inneholder tunge kjemiske ingredienser. Nå har flere og flere merker gjenoppfunnet de essensielle skjønnhetsproduktene med en forenklet oppskrift, ved å fremheve naturlige ingredienser som et svar på den økende økologiske bevisstheten i samfunnet. Nøtter og essensielle oljer, leire og andre mektige formler som er funnet i naturen erstatter silikoner, parabener og kunstige farger. Hjemmelagde masker og organisk spa fra bestemor sine gamle oppskrifter er inspirasjonen bak Matrix sin nye Biolage R.A.W. En serie med nesten helt naturlige hårpleieprodukter, som i tillegg kommer i resirkulert og biologisk nedbrytbar emballasje. I over 25 år har Biolage vært en revolusjonerende hårpleieserie med naturlige og botaniske formler som gir profesjonelle resultater. Nå tar merket det et steg videre med Matrix Biolage R.A.W.



Ekte Innovasjon

For å skape denne konsentrerte naturlige serien, har Matrix sine forskere skapt stabile formular med rene, økologiske og etiske ingredienser hentet fra de fire hjørnene av verden. Den rike lava leiren kommer fra Marokko, den hvite bivoksen fra forskjellige land i Afrika, korianderen fra Bulgaria og yukka’en fra USA. Og alle formlene er biologisk nedbrytbare.




Ekstrem Ytelse

Det er utviklet 3 formler for å redde fargebehandlet, skadet eller livløst hår, slik at alle kan finne akkurat den som passer sitt hår. «Nourish» gir en boost av fuktighet med quinoa, honning, kokosnøttolje og leire. «Uplift» tilfører fylde, volum og glans til slitent hår ved hjelp av sesamfrø, grapefrukt, kiwi og leire. «Recover» pleier svekkede hårtyper med yucca, goji, leire og korianderolje. Med disse unike formlene blir håret ditt mykt, glansfullt og medgjørlig. Hver serie har også sin egen leiremaske, som tilfører håret ekstra dyptgående pleie. For dem som ønsker en dose silkeaktig glans i hverdagen, er det også en oljespray som kan brukes som en behandling før sjamponering, blandet i masken eller conditioneren, og som kan påføres som et avsluttende leave-in produkt i lengder og spisser. Den kan til og med brukes som en rik fuktighetsgivende olje på kropp og ansikt.



1 Kommentar